Ehdolla ollaan - kuntavaalit 2021

28.08.2020

Tuusulassa toimivat kokoomusyhdistykset nimesivät keskiviikkona 26.8. kokouksessaan minut kuntavaaliehdokkaaksi kevään 2021 kuntavaaleihin. Odottavaisin ja innostunein mielin lähden tavoittelemaan paikkaa Tuusulan kunnanvaltuustosta.

Tuusula on kunta, joka on lähellä pääkaupunkiseudun vilinää, mutta tarjoaa rauhallisen ja turvallisen ympäristön olla ja asua. Harrastusmahdollisuudet ja palvelut tulee olla jokaisen tuusulalaisen saavutettavissa. 

Julkinen liikenne nostaa jatkuvasti yhä enemmän päätään. Tuusulan ainoa juna-asema sijaitsee Jokelassa, jonka kehittämisessä on otettava pääradan tuomat hyödyt, kuten työ- ja vapaa-ajan liikenne, huomioon. Tuusulan tulee myös olla kunta, johon esimerkiksi opiskeluiden vuoksi muualle muuttaneet ihmiset haluavat muuttaa takaisin ja vakiinnuttaa elämänsä. Avaan ajatuksiani lisää pitkin syksyä ja kevättä.

Edellisissä kuntavaaleissa vuonna 2017 pääsin 51 äänellä Kokoomuksen viimeiseksi varavaltuutetuksi. Opin ehdokkuuden myötä paljon asioita ja nyt kirkkaana tavoitteenani on valtuustoon pääseminen!

Haluatko sinä tulla tekemään Tuusulasta turvallista ja taloudellisesti vakaata kuntaa, jonne jokainen ihminen on tervetullut ja jossa kaikki on lähellä? Laita minulle viestiä numeroon 0442093535 niin keksimme juuri sinulle parhaan tavan osallistua!