TOPI KORPINEN

Olen 25-vuotias kasvatustieteiden opiskelija Tuusulan Jokelasta. Työskentelen Uudenmaan Kokoomuksen poliittisena suunnittelijana ja olen kokoomuksen 1. varavaltuutettu Tuusulassa. Lisäksi toimin Tuusulan kasvatus- ja sivistyslautakunnan varapuheenjohtajana.

Luottamustehtävissä olen aiemmin toiminut mm. Varusmiesliiton puheenjohtajana vuonna 2020 ja Tuusulan nuorisovaltuuston puheenjohtajana vuonna 2016. Työkokemusta on tullut kerrytettyä Uudenmaan ja Helsingin Kokoomuksen järjestösihteerin tehtävistä sekä muun maussa Nurmijärven K-Supermarketista. Jalkapalloharrastuksen parissa olen pelaamisen ohella valmentanut sekä toiminut pelinohjaajana ja joukkueenjohtajana Jokelan Kisassa.

Minulle politiikka on ennen kaikkea ihmisten lähellä olevia asioita. Aluevaaleissa päätetään ihmisten arkea koskevista tärkeistä palveluista, minkä takia haluan olla varmistamassa, että Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella palvelut toteutetaan mahdollisimman järkevästi ilman, että palveluiden saatavuus heikkenee tai veroja tarvitsee nostaa. Uusi hallinnontaso tuo haasteita, johon tarvitaan kokoomuslaista vastuullista taloudenpitoa sekä ihmislähtöistä politiikkaa.

Ajatuksistani voit lukea lisää täältä.


Haluatko tietää lisää ajatuksistani tai lähteä mukaan kampanjaan? Laita viestiä 044 209 3535, sähköpostitse topi.korpinen@gmail.com tai täytä alla oleva lomake!

Twitter    |    Facebook    |    Instagram